Parik
Close Menu

Parik-yrityksille

Parik-alihankinta

Voimme toimia yrityksesi apuna esimerkiksi erilaisille satunnaisille töille. Tällaisia voi olla esimerkiksi kokoonpano, pakkaus, lajittelu tai postitus. Tiloissamme voit teettää suurenkin erän yksinkertaista kokoonpanotyötä tai voimme tulla auttamaan, vaikka yrityksesi pihan siivouksessa. Pihanhoidon lisäksi voimme tehdä pieniä kunnossapitotehtäviä, esimerkiksi aidan maalauksen.

Kun yrityksesi on uusimassa kalusteita, voimme purkaa, kuljettaa ja kierrättää asianmukaisesti vanhat kalusteet pois. Voimme toimia apunasi muuton yhteydessä tai tavaroiden siirron yhteydessä.

Parhaimmillaan yhteistyön vakiintuessa, työtoiminnassa kokemuksensa hankkinut henkilö voi työllistyä yritykseen tuttuihin työtehtäviin.

Toimimme luotettavasti ja laadukkaasti. Asiakas on meille tärkein ja huomioimme asiakkaiden tarpeet aina yksilöllisesti. Kanssamme yrityksesi voi olla mukana työllistämässä, auttamassa oppimaan ja luomassa osallisuutta. Kauttamme voi työllistää tai tarjota työttömälle mahdollisuuden päivittää osaamistaan työssä.

Olemme mielellämme kehittämässä uutta, yritystäsi ja asiakkaitamme hyödyttävää yhteistyötä.

Yhteystiedot

Kari Kalliokoski - Parik

Kari Kalliokoski
kari.kalliokoski@parik.fi
0400 683 395