Parik
Close Menu

Avoimet työpaikat

Hae töihin Parikille Kulttuurilla osallisuutta -hankkeeseen! Haemme osaajia seuraaviin paikkoihin:

Projektikoordinaattori / Projektityöntekijä

Etsimme osaavaan joukkoomme kahta tekijää STEA:n rahoittamaan Kulttuurilla osallisuutta -hankkeeseen. Hankkeessa edistetään mielenterveys -ja päihdekuntoutujien mahdollisuuksia harrastaa taidetta ja kulttuuria sekä tuodaan kulttuurin hyvinvointivaikutukset osaksi kuntoutujien arkea. Kohderyhmälle toteutettavaa toimintaa tulee tarjota myös virastoaikojen ulkopuolella.

Haemme kahta ammattilaista, joiden osaamiset täydentävät toisiaan. Hankkeeseen palkattavat työntekijät koordinoivat ja vastaavat hankkeen tavoitteiden mukaisen toiminnan toteutuksesta, verkostotyöstä ja sen mallintamisesta. He suunnittelevat, koordinoivat ja toteuttavat hankkeen tavoitteiden mukaista toimintaa asiakkaiden kanssa sekä vastaavat hankkeen viestinnästä, seurannasta ja raportoinnista.

Hakijoilta edellytämme projekti- ja verkostotyön osaamista, kohderyhmän tuntemusta, innokasta ja kehittävää työotetta sekä kiinnostusta taiteen ja kulttuurin alalta.

Edellytämme sote- tai kulttuurialan koulutustaustaa. Soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Etsimme ihmisiä, jotka haluavat kantaa kanssamme vastuuta asiakkaiden, ympäristön ja yhteisömme huomisesta. Yhdessä teemme asiat paremmin ja kehitymme, joten toivomme että sinäkin koet itsesi joukkuepelaajaksi. Toimialamme on muutoksessa. Me kehitämme uudenlaisia ratkaisuja emmekä pelkää muutosta. Löydämme ratkaisut yhdessä – tule mukaan!

Hakuaika päättyy 22.2.2019.

Linkki ilmoitukseen sekä lisätietoja TE-toimiston sivuilla

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla

Mirja Willberg - Parik

Mirja Willberg
mirja.willberg@parik.fi
040 778 3570