Parik
Close Menu

Parikilla kerrytän työelämätaitoja

Parik tuli minulle alun perin tutuksi, kun tulin tänne työharjoitteluun Kiipulan ammattiopistolta. Viime ajat olen osallistunut työtoiminnan vaihteleviin työtehtäviin, joista tietokoneen purkamishommat ovat olleet minulle kaikkein mieluisimpia. Mielestäni Parikilla on mukava työskennellä!

Koen, että Parikin työtoiminta on antanut tasapainoa elämään, ja näiden hommien kautta olen kerryttänyt hyödyllisiä perustyöelämätaitoja, kuten aktiivisuutta, vuorovaikutustaitoja ja  aikatauluissa pysymistä. Olen oppinut paljon uusia asioita, erilaisia toimintatapoja ja saanut hyvin työtehtävät haltuuni.

Yhteishenki Parikilla on paras mahdollinen! Täällä ei tarvitse pelätä ketään, täällä ei jätetä ketään ulkopuolelle ja kaikki huomioidaan. Kunpa sama pätisi kaikkialla muuallakin! Parikilla jokainen voi toimia omien kykyjensä mukaisesti ja apua saa aina tarvittaessa.

Suosittelisin Parikille tulemista kaikille niille, jotka haluavat oppia uusia asioita tai tarvitsevat valmennusta ja tukea päästäkseen eteenpäin työelämään.

Minulla on tarkoitus pyrkiä avoimille työmarkkinoille ja hakea kiinteistöpalvelualan töitä. Sillä alalla minua viehättää töiden monipuolisuus. Keikkaluontoisesti olen kiinteistöpalvelualalla jo toiminutkin. Parikilla saan ylläpidettyä työvalmiutta, jotta voin pärjätä paremmin muuallakin.

-Niko