Parik
Close Menu

Viihdyn hyvin Hemmintien monipuolisten työtehtävien ja muun toiminnan parissa

Olen ollut Parikin työtoiminnassa mukana noin 20 vuotta! Viimeisimmät vuodet olen käynyt Hemmintien toimipisteessä. Olen tehnyt täällä elektroniikkalaitteiden purku- ja lajittelutöitä sekä kokoonpano- ja pakkaushommia. Lisäksi olen osallistunut tekstiilijätteen kierrätysvaiheiden tehtäviin sekä kahvio- ja puhtaanapitotöihin. Mieluisimpina näistä pidän ehkä tekstiililajittelun työtehtäviä, mutta kyllä kahvio- ja keittiöpuolen työtkin ovat mukavia. Osallistun myös mielelläni aika ajoin järjestettäviin koulutuksiin ja retkille.

Parikin henkilökunta auttaa ja neuvoo työtoimintatehtävien haltuunotossa, mutta aika paljon teen töitä ihan itsenäisesti. Siivoustöitä olisi niin paljon, ettei millään ehdi tehdä kaikkea. Viihdynkin niin hyvin Parikilla, koska voin tehdä täällä tarpeellista työtä. Paljon mieluummin olen näissä Parikin hommissa kuin kotona toimettomana, mistä minulla on myöskin kokemusta.

Hyvä puoli täällä Parikilla on myös kivat työkaverit ja henkilökunta, joiden kanssa tulen hyvin juttuun. Suunnittelenkin jatkavani Parikilla eläkeikään asti. Hemmintien kahviossa olemme viettäneet eläkkeelle jäävien työkavereiden monia mukavia läksiäisjuhlia kakkukahveineen.
-Satu